Let op, Pinkstermaandag leveren wij geen drukwerk en is onze helpdesk gesloten. Je kunt uiteraard wel terecht op de webshop.

Flyers verspreiden - huis aan huis

Flyers drukken en verspreiden huis aan huis regel je goedkoop en snel bij 24drukwerk. Naast flyers maken en verspreiden kunnen we je ook helpen met het selecteren van de juiste postcodes voor jouw flyerverspreiding. Flyers laten en drukken en verspreiden huis aan huis geldt als ongeadresseerde post (reclamedrukwerk) voor alle huisadressen in de geselecteerde postcodegebieden welke reclamedrukwerk per post wensen te ontvangen. Met flyers laten verspreiden bereik je een grote doelgroep tegen hele lage kosten. Goedkope reclame thuis bezorgd tegen een superscherpe prijs.
Waar bedrukte flyers verspreiden? Bij 24drukwerk kun je flyers drukken en laten verspreiden in alle postcodegebieden in Nederland. Het verspreiden van flyers kunnen wij voor alle postcodegebieden aanbieden. Voor flyers bedrukken en verspreiden huis-aan-huis geldt de regel dat ongeadresseerd reclamedrukwerk niet bij huisnummers verspreid mag worden waarbij een NEE/NEE sticker of een JA/NEE sticker is geplaatst op de brievenbus.
  •  Huis aan huis verspreiding
  •  Wij regelen alles
Flyers verspreiden

© 24drukwerk B.V.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Sitemap