Foto op aluminium

- aluminium aan de muur


Je foto op aluminium afdrukken? Of afbeelding, tekst en kunstwerk? Dat doet bij 24-drukwerk.nl voor je! Superstrak en supermooi. Verrassend snel en verbazend goedkoop. We drukken jouw foto op een stevige aluminium plaat. Je kent dat misschien ook wel als Dibond. Dat geeft een ultra-exclusieve uitstraling en sfeer! In huis, op je werk, in een museum. De kwaliteit is extreem goed. Dit gaat met high resolution printing. Het is kunst. Je blijft ernaar te kijken! Je foto’s en ontwerpen laten afdrukken op aluminium bij 24-drukwerk.nl geeft je de zekerheid van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Uiteraard inclusief gemonteerde zekeringsplaten en afstandsstukken.

  •  Prachtig aan de muur
  •  Foto als cadeau
Foto op aluminium

Het mooiste bedrukte aluminium laat je maken bij 24-drukwerk. Je hebt alle mogelijkheden als je ons je foto’s, afbeeldingen, ontwerpen of zelfs kunst op aluminium laat maken. Bij ons ben je aan ’t beste adres. Snel, in de mooiste kwaliteit, in alle afmetingen, in elk aantal en vooral ook heel goedkoop!

Foto op aluminium drukken, ontzettend veel mogelijkheden

Vaak zijn het foto’s en eigen ontwerpen die we op aluminium (Dibond) drukken. Aluminiumdruk is vaak eigen ontwerp. Aluminium wordt bijna altijd in kleine oplages bedrukt, meestal 1 keer. En steeds meer als kunst, of decoratief. En in steeds grotere formaten. Want afdrukken op aluminium maken echt indruk. En je ziet ’t ook steeds meer als exclusief promotiemateriaal op evenementen en beurzen. Je kunt op aluminium elk ontwerp, elke boodschap in elke kleur kwijt. Je bent dus onbeperkt in je creativiteit.

Aluminium met spoed, goedkoop bedrukken, in elk formaat op maat

Door jou zelf ontworpen aluminiumdrukwerk met spoed in huis? Geen punt. 24-drukwerk is de beste online ‘aluminiumdrukkerij’. En je hebt keuze uit de snelste levertermijnen. Bestel je print op Dibond nu en je hebt ‘m binnen 3, of 5 werkdagen in huis. Strak, onbreekbaar en waterdicht verpakt. 24-drukwerk levert alleen de hoogste kwaliteit bedrukt aluminium, de beste prijs en supersnel! We leveren we je Dibond platen ook op het adres van je klant of op een POSTNL afhaalpunt.

Foto op aluminium laten drukken in alle formaten. Jij bent de baas

Bij 24-drukwerk laat je je foto, afbeelding of tekstontwerp op aluminium drukken in standaard afmetingen (het goedkoopst), en alle formaten die je kunt bedenken: vierkante formaten, ronde formaten, xxl formaten etc. Met en zonder specials. Dit gaat met high resolution printing, dé techniek om op aluminium plaat, op Dibond te drukken. Jij bepaalt, want jij onze opdrachtgever. Zo is dat. Of je laat je aluminium bedrukken op jouw eigen formaat, naar jouw eigen idee. 24-drukwerk maakt en levert je bedrukt aluminium in alle formaten, supersnel en supergoedkoop!

Aluminium is een product wat op maat besteld kan worden. Bij een foto op aluminium dien je rekening te houden met 3 mm extra snijmarge rondom (afloop).