Foto op glas

- Waanzinnig mooi


Je foto, afbeelding, tekst en kunstwerk op glas afdrukken? Dat kun je bij 24-drukwerk.nl! Niet zelf natuurlijk, dat doen wij voor je. Superstrak en supermooi. Verbazend snel en verrassend goedkoop. We drukken jouw foto op 4 mm dik glas. Dat geeft een hyperexclusieve uitstraling! Dit gaat met high resolution printing. Waarbij het bekende hoogglanseffect van glas zorgt voor die schitterende uitstraling. Het is kunst. Je blijft ernaar te kijken! Je foto’s en ontwerpen laten afdrukken op glas bij 24-drukwerk geeft je de zekerheid van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Uiteraard inclusief gemonteerde zekeringsplaten en afstandsstukken.

Foto op glas

Het mooiste bedrukte glas laat je maken bij 24-drukwerk. Je hebt alle mogelijkheden als je ons je foto’s, afbeeldingen, ontwerpen of zelfs kunst op glas laat maken. Bij ons ben je aan ’t beste adres. Snel, in de mooiste kwaliteit, in alle afmetingen, in elk aantal en vooral ook heel goedkoop!

Foto op glas drukken, ontzettend veel mogelijkheden

Glasdruk is vaak eigen ontwerp. Glas wordt bijna altijd in kleine oplages gedrukt, meestal 1 keer. En vaak als kunstuiting, of kunstobject. (Glazen Boerderij in Schijndel). Toch komt het steeds vaker voor dat de aantallen groter worden, bijvoorbeeld voor terrasschermen (thuis en bijvoorbeeld in de horeca). Je kunt op glas elk ontwerp in elke kleur kwijt. En uitgevoerd met lijst, of zonder. Je bent dus onbeperkt in je creativiteit. En dat is mooi!

Glas met spoed, goedkoop bedrukken, in elk formaat op maat

Door jou zelf ontworpen glasdrukwerk met spoed in huis? Geen punt. 24-drukwerk is de beste online ‘glasdrukkerij’. En je hebt keuze uit de snelste levertermijnen. Bestel je foto’s op glas nu en je hebt ze binnen 3, of 5 werkdagen in huis. 24-drukwerk levert alleen de hoogste kwaliteit, de beste prijs en supersnel! Strak, onbreekbaar en waterdicht verpakt. We leveren je bedrukt glas ook op het adres van je klant of op een POSTNL afhaalpunt.

Foto op glas laten drukken in alle formaten. Jij bent de baas

Bij 24-drukwerk laat je je foto, afbeelding of tekstontwerp op glas drukken in standaard afmetingen (het goedkoopst), vierkante formaten, ronde formaten, xxl formaten etc. Met en zonder specials. Dit gaat met high resolution printing, dé techniek om op glas te drukken. Jij bent de baas, want jij bent de ontwerper en onze opdrachtgever. Zo simpel is dat. Je kunt gewoon aangeven wat je wilt. Of je laat je glas drukken op jouw eigen formaat, naar jouw eigen idee. 24-drukwerk maakt en levert je glas in alle formaten, supersnel.

Helaas zijn er voor dit product nog geen templates beschikbaar.