Proefschrift drukken - Professioneel jouw proefschrift printen

Bij 24-drukwerk begrijpen we hoe belangrijk het is om je proefschrift op een professionele en kwalitatieve manier te laten drukken. Daarom bieden wij een uitgebreide service voor het drukken en bestellen van proefschriften, ook wel bekend als thesis of dissertatie. Met onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat jouw proefschrift een prachtige publicatie wordt, met de hoogste drukkwaliteit en de perfecte 'finishing touch'.


Je hebt bij ons volledige controle over het drukproces. Je kunt zelf de gewenste oplage bepalen en kiezen welke pagina's in zwart-wit of full colour moeten worden afgedrukt. Wist je dat je bij 24-drukwerk ook één los proefschrift kunt laten printen? Voor de omslag, ofwel de cover of kaft, bieden we de optie om deze enkelzijdig of dubbelzijdig in full colour te laten drukken, met de toevoeging van een prachtige glans- of matte laminaat.


We streven ernaar om aan al jouw wensen te voldoen en het drukken van jouw proefschrift zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden en te adviseren gedurende het hele proces. Van het kiezen van de juiste specificaties tot het verzorgen van de levering. Vertrouw op onze expertise en maak van jouw proefschrift een indrukwekkende en professionele uitgave.


Hulp nodig? Team 24-drukwerk staat altijd voor je klaar!

  •  Vanaf oplage 1
Proefschrift drukken

© 24drukwerk B.V.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Sitemap