Vinyl stickers

- Speciaal voor buiten


Zelf vinylstickers laten drukken was nog nooit zo makkelijk. Bij 24-drukwerk, de snelste online drukker! Vinylstickers zijn er speciaal voor buiten, permanent hechtend, in wit en transparant. Zelfklevende vinylstickers, watervaste vinylstickers, vinylstickers op maat, vinylstickers op rol, vinylstickers met foto opdrukken, vinylstickers voor op auto’s, ovaal, rond, vierkant. Bedenk het maar en wij maken jouw vinylstickers. Razendsnel en supergoed. We zijn specialist in het vinylstickers ‘t goedkoopst drukken. En we zijn vinylstickerspecialist voor de meest uiteenlopende toepassingen in horeca, retail, evenementen, winkels, restaurants, cafés en hotels, op auto’s, als signing op ramen, noem maar op!

  •  Permanent hechtend
  •  Wit of transparant
Vinyl stickers

Je kunt bij ons vinylstickers bestellen, voor binnen en voor buiten. Maar vinylstickers worden in 90% van de gevallen voor buitengebruik gemaakt. Je kunt je vinylstickers laten drukken op klein formaat, groot formaat en op eigen formaat. Door onze volautomatische productielijn kunnen we je vinylstickers drukken tegen de scherpste prijzen. Wij rekenen voor vinylstickers bedrukken de laagste kosten. 24-drukwerk is de goedkoopste en de snelste in stickerdrukwerk. Zelf vinylstickers drukken of printen met eigen ontwerp of logo? De kosten zijn afhankelijk van de oplage. Vinylstickers printen gebeurt bij kleine oplagen, vinylstickers drukken bij grote oplage. Vinylstickers printen in kleine oplage(n), of je vraagt om supersnelle levering? Dan kiezen we ervoor om vinylstickers te printen (digitaal drukken). Bij vinylstickers in (extra) grote oplage gaan we voor (offset) drukken. Dat scheelt bij grote aantallen namelijk enorm in de kosten!

Vinylstickers laten drukken en bestellen in alle formaten

Je kunt je vinylstickers laten drukken in standaard DIN afmetingen, vierkante formaten, ronde formaten, xxl formaten. En je kunt je vinylstickers drukken op eigen formaat. Bij 24-drukwerk bestel je vinylstickers in alle mogelijke stickerformaten. Gemakkelijk, snel en supergoedkoop. Wij kunnen op je vinylstickers alles, in alle kleuren. Dus ook je eigen logo drukken.

Vinylstickers bedrukken met speciale afwerking

Wij leveren je bedrukte vinylstickers met een laminaatlaag in glans of mat. Vinylstickers met laminaat zorgen voor een langere houdbaarheid en kleurgarantie. Ook kunnen we je vinylstickers printen en uitsnijden (stansen) in elke gewenste vorm.

Vinylstickers laten drukken. De laagste kosten, de beste kwaliteit

Vinylstickers drukken is bij 24-drukwerk erg goedkoop. Kies uit de vele opties in afwerking en levertermijnen en bestel tegen onze superlage prijzen: voor de scherpste prijs voor vinylstickers moet je dus altijd bij 24-drukwerk zijn!

Vinylstickers bestellen en afdrukken met spoed

Moet je met spoed vinylstickers drukken? 24-drukwerk is de snelste online stickerdrukkerij. Je hebt sowieso altijd snelle levertermijnen. En je kunt ook nog kiezen voor levering binnen 24 uur of zelfs op dezelfde dag (same day delivery). We leveren je vinylstickers op jouw adres, of bij een POSTNL afhaalpunt. Wij zijn er voor jou en drukken en bezorgen je vinylstickers zoals jij het wilt. Naast goedkoop en snel sticker drukwerk kunnen we voor je dus ‘spoedvinylstickers’ drukken. Ook goedkoop en zorgeloos, trouwens! 24-drukwerk is de snelste online stickerdrukkerij.

Vinylstickers drukken en supersnelle levering, of zelf afhalen

Spoed-vinylstickers drukken en morgen in huis, of zelfs vandaag al? Bij ons kan het dus. Wij helpen je meteen. Kies voor next day levering (24 uur) of same day delivery in Nederland vóór 20:00 uur. In onze volautomatische productie printen we jouw spoed-vinylstickers meteen. En leveren we ze met onze speciale snelservice binnen 24 uur of nog op dezelfde dag!

Je kunt je vinylstickers natuurlijk ook zelf afhalen, als dat voor je makkelijker is. Ook op dezelfde dag! Als je voor 10:00 uur bestelt, haal je nog dezelfde dag jouw bedrukte vinylstickers bij ons af. Vanaf 16:30 uur liggen ze klaar, professioneel verpakt. Ook kunnen we je vinylstickers bezorgen, als dat beter uitkomt. Snel, binnen 8, 12, 24, 48 of 72 uur is je order dan op het door jou aangegeven adres.

Stickers lever je aan op het bestelde formaat, altijd met 3mm afloop (snijmarge)

Plakinstructies

1. Vetvrij
Zorg voor een schone en vetvrije ondergrond. Dit kun je bereiken met bijvoorbeeld behulp van Glassex of Spiritus. Leg voordat je begint de sticker plat neer en wrijf de drager nog een keer goed aan zodat deze goed blijft kleven.

2. De juiste positie
Met behulp van 2 stukjes schilderstape breng je de sticker in positie. (Als je gaat meten, meet dan altijd de sticker en niet de drager of applicatiefolie.)

3. Vastzetten
Als je tevreden bent over de positie van de sticker, plak je over de gehele lengte de sticker aan de bovenkant vast.

4. Drager verwijderen
Vouw nu de gehele sticker omhoog en verwijder voorzichtig de drager. Het kan gebeuren dat een aantal stickers blijven zitten, vouw de drager dan terug en wrijf even over de drager zodat de sticker op de applicatiefolie blijft zitten.

5. Terugvouwen
Vouw nu de sticker voorzichtig terug (zonder drager). Zorg er echter voor dat de sticker de ondergrond nog niet raakt!.

6. Aanbrengen
Breng de sticker nu langzaam op de ondergrond aan met behulp van een spatel of pas. Zorg er wel voor dat je boven in het midden begint en d.m.v. heen en weer spatelen naar beneden gaat. Uiteindelijk een aantal keer stevig drukkend herhalen.

Verwijderen applicatiefolie
Verwijder nu de applicatiefolie en schilderstape. Je kunt deze het beste verwijderen in een hoek van 180 graden om loslaten van de sticker te voorkomen. Zit een sticker nog niet goed vast, vouw dan de applicatiefolie terug en wrijf nog even stevig na.
Eventuele luchtbellen kunnen met een naald worden lekgeprikt, waarna de lucht er uit kan worden gedrukt.