Levertermijnen

Hoe werken Nederlands snelste levertermijnen van 24-drukwerk?
De levertermijnen van 24-drukwerk gaan in op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. Let op:

*De levertijden gelden vanaf de huidige werkdag, mits de bestelling en betaling bij ons binnen is vóór de deadlines.

Dit geldt op voorwaarde dat we vóór de deadline de bestanden in goede orde en volgens onze aanleverspecificaties ontvangen. Bij aanlevering na de deadline wordt de levertijd berekend vanaf de volgende werkdag.

Snel drukwerk nodig, maar je bent te laat voor de gewenste deadline?
Neem direct contact met ons op! Bij 24-drukwerk doen wij er alles aan om je bestelling alsnog op tijd te leveren.

Natuurlijk zal 24-drukwerk met volle inzet jouw drukwerk binnen de gewenste levertermijn proberen te leveren. Echter, de bezorging blijft natuurlijk mensenwerk, van bestelling tot aan de deur. De transportleveranciers van 24-drukwerk hanteren een levering-op-tijd-garantie van 95%. Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om je te helpen waar het maar kan. Als je vragen of problemen hebt, dan kun je met ons contact opnemen.

De levertermijnen van 24-drukwerk zijn een indicatie. Dit betekent dat er geen zogenaamde "fatale termijn" is die moet leiden tot aansprakelijkheid van 24-drukwerk bij overschrijding van de gewenste levertermijn. Echter wij kunnen je garanderen dat wij nimmer de intentie hebben om af te wijken van onze levertermijnen. Voor het uitsluiten van geschillen e.d. moeten wij dit formeel melden op onze website.

Je bent logistiek ‘in control’
Na voltooiing van de bestelling krijgt je bestelling de status "Betaling ontvangen". Onze medewerkers controleren de bestelling en bestand(en) om jouw drukwerk zo snel mogelijk te kunnen drukken. Als je bestelling akkoord is, dan ontvangt je een mail met de status "in productie". Dit kun je zelf ook realtime inzien via Mijn account. Als je niet aanwezig bent wanneer de bestelling op een opgegeven adres wordt aangeboden, dan zal de transporteur de bestelling de volgende werkdag opnieuw bij je aanbieden.

Transport
Alle producten van 24-drukwerk worden verstuurd met professionele transportbedrijven. Je kunt op 'Mijn account' zien, wanneer jouw bestelling is verzonden.

Je bestelling afhalen
Indien gewenst kun je jouw bestelling ook afhalen bij ons in 's-Hertogenbosch, dit kun je tijdens het plaatsen van de bestelling aangeven.

VANDAAG Levering of VANDAAG afhalen
Als je voor 10:00 uur de bestelling plaatst met een spoedlevering, dan kunt je de bestelling vandaag nog laten leveren of zelf afhalen. Deze levertermijn geldt alleen voor levering in Nederland. Voor vragen kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen hebben we al voor je beantwoord.

Kom je er niet uit?

We helpen je graag verder op de chat!

© 24drukwerk B.V.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Sitemap